A 70-es évek stílusában - 21. századi minőségben  
Tuner
Műsor
Rosco
Promóciók
Partnerek
 
 
 
 
 
 
Minimum Blah Blah - Maximum Music

Topáz Disco Rádió a 70-es és korai 80-as
évek Disco zenéivel,

az egész világon, 24-órában, a hét minden napján!

   
Köszönjük Emperor Rosco segítségét!
 

Have Mercy
Emperor Rosco - Topaz Disco Radio
All The Way Around The World
Let's Go Go Go
Webradio
  Emperor Rosco története  
 
Emperor Rosco rádiós legenda. Michael Joseph Pasternak néven anyakönyvezték - Joe Pasternak hollywoodi filmproducer fia. A Los Angeles-i KYA rádióállomás két híres dj-je, Dj Emperor Hudson és Wolfman Jack volt a példaképe. Rosco első rádiós lehetősége a haditengerészetnél adódott, amikor egy repülőgép-hordozón szolgált. Leszerelése után Európába utazott és rádióműsorokat vezetett Franciaországban és Belgiumban.

1964-ben az angliai partoknál cirkáló hajóról sugárzó kalózrádió, a Radio Caroline stábjához csatlakozott. Itt Rosco különleges amerikai Rádió Dj stílusa hamarosan a rádióállomás egyik legnépszerűbb Dj-vé tette. A rajongók ezután a francia Radio Monte Carlo és a Radio Luxembourg műsoraiban hallhatták.

1967-ben a Radio1-en induló „Mid Day Spin” programban vezetett műsort. Kiemelten az új Motown, Reggae és Rozk zenéket játszott.

Rosco 1968-ban az Egyesült Királyságba költözött és Dave Lee Travis barátjával elindította az első utazó disco programot a „Rosco International Roadshow”-t. Rosco még mindig aktív Dj Los Angelesben, „Rosco Party Productions” műsorában.

Rosco rádióműsorait jelenleg a Los Angelesi stúdiójában rögzíti „LA Connection” címmel. A műsort világ több rádióállomása is átveszi és sugározza. Hamarosan a Topáz Disco Rádióban hallható lesz.

Rosco ihlette a „The Count” karaktert a 2009-ben bemutatott „The Boat That Rocked” című filmben. A film egy amerikai – hajóról sugárzó - kalózrádió történetéről szól.

Forrás: emperorrosco.net
 


Emperor Rosco a "The Boat of the Rocked"
című filmől mesélStream: https://streamingv2.shoutcast.com/ATopazDiscoRadio
Topáz Disco Rádió Android App:
App
Topaz Disco Radio
Új Android App

Download
-Super-Email: topazdiscoradio@gmail.com

Pirate Rosco

English